top of page

Keramische bandjes

20200507_175450.jpg

De bandjes zijn in de salon te zien en te passen, maar kunnen ook via de mail besteld worden en vervolgens op maat gemaakt. We verzenden ze met alle liefde : )

Sinds kort verkopen we ook anti-tekenbandjes voor honden en katten in de salon.

Ze worden handgemaakt met originele EM-X keramische kralen en paracord. 

20200510_195223.jpg
20200607_180545_edited.jpg

Deze EM (Effectieve Micro-organismen)  keramische kralen geven een bepaalde resonantie af waar teken niet van houden, dus worden deze op een natuurlijke manier weggehouden.

Het zijn anti-tekenbanden, maar door de micro-organismen in de kraal, worden ook vlooien en muggen op afstand gehouden. Nerveuze en angstige huisdieren kunnen er rustiger van worden. Ook geschikt voor honden en katten met gevoeligheden en allergieën. 

Deze halsbanden zijn géén uitlaathalsbanden, er kan dus geen riem aan bevestigd worden. Het is een band voor erbij en kan probleemloos om samen gedragen worden met een tuigje of een halsband voor de riem. 

 

Als eigenaar van uw huisdier bent u uiteraard zelf te allen tijde verantwoordelijk voor zijn of haar veiligheid en voor het veilig gebruik van de halsband. 

Gebruiksaanwijzing:

  • Laat de halsband voor optimale werking minimaal 2 à 3 weken dag en nacht omzitten. Daarna zo veel mogelijk. 

  • Spoel de halsband iedere 2 weken goed schoon, met lauw kraanwater zonder zeep of chloor, hiermee voorkomt u dat het vuil de werking beïnvloedt. 

  • Laat hem daarna drogen in de zon voor de nodige UV stralen. Hierdoor worden de micro-organismen weer geactiveerd en is de werking en resonantie optimaal.

20200604_085209.jpg
bottom of page