top of page

De salon

Mijn naam is Loes.

 

In 2002 was ik in Napels, Italië, waar ik ook Pompeï bezocht heb. Al die geschiedenis vind ik heel interessant. In een van de reeds opgegraven huizen ligt een mozaïek bij de voordeur. Er is een hond afgebeeld aan een ketting en eronder de tekst 'Cave Canem', wat in het Latijn betekent: Pas op voor de hond. Ik zat toen nog volop met mijn neus in de studieboeken, maar toen wist ik al welke naam mijn salon zou gaan krijgen.

 

In oktober 2019 ben ik er weer geweest. Het mozaïek hangt inmiddels in een museum, maar dat hebben we wel even vast gelegd natuurlijk : )  

 

Sinds november 2003 ben ik gediplomeerd hondentrimster. In mei 2006 heb ik ook mijn diploma gehaald om katten te kunnen trimmen. Voordat ik me als zelfstandig trimster vestigde heb ik in verschillende salons de nodige ervaring opgedaan.

 

Sinds juli 2016 is mijn salon gevestigd aan de Van Beukelaarweg te Bleskensgraaf, waar ik met veel plezier werk. Ik werk op afspraak en aangezien het steeds drukker wordt, zal ik steeds vaker in de salon te vinden zijn. Kom gerust aan voor een praatje of een kopje thee.

In de salon zijn ook leuke hebbedingetjes te vinden, zoals halsbandjes, looplijnen, speelgoed en shampoo voor uw liefste huisdier. 

Volledige vachtverzorging is uiteraard mogelijk, maar ook een wasbeurt, ontklitten of nagels knippen bijvoorbeeld is geen probleem.

Tot ziens in de trimsalon.

IMG-20191016-WA0004_edited.jpg
bottom of page